Gyöngyös-patak Lakópark

A Gyöngyös-patak Lakópark Szombathelyen, az Írottkő utcában található.

A Gyöngyös-patak Lakópark II. ütemében, a már megépült 3 épület mellé újabb 4 épület épül, melyek között belső kertek kerülnek kialakításra.

A beruházás második ütemében 68 lakás épül, az első ütemben 3 különálló épületben 42 lakás kerül átadásra 2018 első félévében.

Az otthonkínálatunkban a 43m2-es egy hálós lakástól a 75 m2-es, 4 szobás, nagy teraszos, penthouse lakásokig minden méret megtalálható, így a lakóparkunkban mindenki ki tudja választani a számára legideálisabb lakást.

Ajánlatkérés

Bemutatkozás

A Gyöngyös-patak Lakópark II. ütemében, a már megépült 3 épület mellé újabb 4 épület épül, melyek között belső kertek kerülnek kialakításra. A beruházás második ütemében 68 lakás épül, az első ütemben 3 különálló épületben 42 lakás kerül átadásra 2018 első félévében.

Olvasás folytatása

Elhelyezkedés

A Gyöngyös-patak Lakópark pár percre található Szombathely belvárosától. Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiválóan megközelíthető lakópark közvetlen közelében minden, a modern városi ember számára nélkülözhetetlen szolgáltatást megtalál. A tágas közösségi tereket parkok, pihenők, füves területek teszik igazán élhetővé.

Olvasás folytatása

Lakáslista

A lakópark 68 lakása minden élethelyzethez megfelelő megoldást kínál. A 43m2-es egyszobás lakástól a 75m2-es tetőteraszos, 4 szobás lakásokig terjed a kínálat. Akár családjának keres új otthont, akár befektetési céllal vásárolna ingatlant, az egyedi, személyre szabott kialakítású lakások tökéletes választást jelentenek. Lakásaink nagy része megfelel a CSOK támogatási követelményeinek!

Tovább a lakásokhoz

A beruházó

A Gyöngyös-patak lakópark az Ister Invest és a Gestor Csoport közös lakópark-fejlesztési projektje. Számos sikeres projektet tudhatnak maguk mögött mind a lakó- mind pedig a kereskedelmi ingatlanok piacán. A cégcsoport portfoliójában kiváló elhelyezkedésű átadott, bérbe adott, valamint fejlesztés alatt álló befektetési ingatlanok egyaránt megtalálhatóak.

Olvasás folytatása